Spring til indhold
Hjem » EndNote Cite While You Write (CWYW) i Google Docs 

EndNote Cite While You Write (CWYW) i Google Docs 

  EndNote Cite While You Write gjør det enkelt å sette inn referanser i Google Docs dokumenter. Cite While You Write oppretter, formaterer og omformaterer automatisk tekstsitater og referanselister. EndNote Cite While You Write har nå innebygd integrasjon med Google Docs og er det perfekte verktøyet for samarbeid med andre forskere. Du kan også slå sammen referansene dine med referansene til kollegaene dine. Cite While You Write er direkte integrert med EndNote 21 Web kontoen din.

  Legg til EndNote Cite While You Write-utvidelsen i Google Docs via Marketplace.

  Bruk følgende lenke for å legge til EndNote Cite While You Write-utvidelsen i Google Docs via Marketplace: https://workspace.google.com/marketplace/app/endnote_cite_while_you_write/94854554713

  1. Klikk på Installer.
  2. Les vilkårene og personvernerklæringen, og klikk på Fortsett.
  3. Logg på Google-kontoen din og gi Cite While You Write tilgang.
  4. Åpne EndNote Cite While You Write-utvidelsen i ditt Google-dokumentet (Google Docs > Extensions > EndNote Cite While You Write). Merk at det kan ta litt tid før lenken vises.

  Merk: En Epost med sikkerhetsvarsler sendes til epostkontoen som er knyttet til Google-kontoen. Disse meldingene er standard for å varsle om at CWYW har fått tilgang.

  Du kan også søke etter utvidelsen direkte i Google Docs.

  1. Åpne Google Docs
  2. Naviger til Tillegg
  3. Klikk på Add-ons og velg Get Add-on.
  4. Søk etter EndNote eller EndNote Cite While You Write.
  5. Klikk på EndNote Cite While You Write.
  6. Klikk på Installer
  7. Les vilkårene og personvernerklæringen, og klikk på Fortsett.
  8. Logg på Google-kontoen din og gi Cite While You Write tilgang.
  9. Åpne EndNote Cite While You Write-utvidelsen. Det kan ta litt tid før lenken vises.

  Merk: En Epost med sikkerhetsvarsler sendes til epostkontoen som er knyttet til Google-kontoen. Disse meldingene er standard for å varsle om at CWYW har fått tilgang.

  Viktig: For å logge på EndNote CWYW i Google Docs må du ha en EndNote 21 Web konto.

  Deling av referanser i Google Docs

  • Flere brukere kan sette inn sitater samtidig, og brukeren kan se sitatene som er lagt til av andre brukere, men har ingen mulighet til å spore hvilke sitater som er sitert av hvem.

  Viktig Når en bruker redigerer eller legger til et sitat og en annen bruker oppdaterer dokumentet samtidig, fjernes endringene som den første brukeren har gjort i sitatet.

  Manuelle endringer av tekst i Google Docs

  • Manuelle endringer i kildehenvisninger og litteraturliste ignoreres, ettersom det opprinnelige formatet gjenopprettes hver gang kildehenvisningene oppdateres.
  • Hvis en bruker sletter/kutter et sitat og angrer handlingen med CTRL-Z, gjenopprettes sitatet.

  Viktig: Hvis du kopierer sitater og limer dem inn et annet sted i dokumentet, eller klipper ut tekst og limer den inn et annet sted i dokumentet ditt (der det er et helt sitat, ikke bare en del av et), vil det berørte sitatet bli ødelagt. Disse vil ikke lenger bli gjenkjent av CWYW-utvidelsen, samt vil ikke vises i skjermbildet Administrer sitater, og vil heller ikke bli formatert av sitatoppdateringsprosessen.

  Merk: For øyeblikket er ikke sitatstiler for fotnoter tilgjengelige.